Gott Nytt År Gott Folk

2010-12-28

I tisdags va jag hos tatuerarn, så nu har man börjat på sidan :) riktigt nöjd faktiskt, men inte klar ännu. Låg i ungefär 3,5 timme sen sa kroppen ifrån, orkade inte mer. Så ska tillbaka den 14 januari och fortsätta på den :)


2010-12-31

Jaha, sista dagen på 2010 dåra !
Idag blir det nog rätt lugn dag, ska bara va hemma. Börjar väl fixa mig om några timmar, orkar inte klä på mig och duscha nu. Familjen Eriksson kommer och äter middag med oss idag :) sen kommer Carro förbi och fixar mitt hår så ska vi antingen festa, eller så blir det ett nyktert nyår för oss i år. Ingenting bestämt!

Men lite små sugen på att kröka faktiskt, men blir inge ifall inte Carro dricker :) icke icke..


en doft gled förbi och plötsligt högg det till i hjärtat


min helg

Fredag julafton va jag hemma med familj, släkt från båda sidorna. Vi var 21 pers! Dom va här vid 12 och då käkade vi lunch, kolla Kalle Anka, sen öppna vi julklapparna.. Gjorde Marcus till tomte, mammas svarta morgonrock och en vit halsduk. Kommer bild när jag orkat ta ner kameran.. Jag sa till folk att dom inte skulle köpa julklappar till mig, men fick iallafall.. Fick pengar, smink, perfym, låtsas tatueringar för min morbror och moster vill inte att jag ska göra fler tatueringar. Så båda gav mig låtsas, tack för den! haha Men snart kör jag hela sidan..
Senare på kvällen iallafall satt vi och spelade spel, nått som hette plugget eller nå liknande tror jag. Riktigt tråkigt spel!

Lördag åkte allihoppa alltså kusinerna , familjen + systers familj till Heron för att kolla högtalare åt Robin och små tjejerna skulle gå på bio. Så jag mamma och pappa blev kvar där i ungefär 2 timmar, dom andra åkte runt till andra affärer.Sen kom dom tillbaka och fikade med oss :)
Och farmor hade sagt att affärerna i Skärholmen va öppna, helt igenklostrat när jag och Maria kom dit. Det va bara vända och åka hem igen..

På kvällen sen.. blev det middag hemma med kusinerna och farmor, sen va det bara raka vägen ner i duschen för att fixa sig för att sedan röra sig mot tullinge på förkrök sen in till stan till krogen. Gick till The Brigde. Nekade på ena stället och förlång kö på andra.. Så tredje stället gilt!

Söndag va hemma halv 5 imorse efter krogen. Käre vännen Micke kom ju och hämtade mig, Karin och Camilla inne i stan :) mycket snällt!

Så idag åkte kusinerna hem med pappas firma bil, pappa krockade sin brors bil när han släppt av mig och tjejerna som skulle på krogen.. Så inge annat val!
Så kanske ska till Mora och hämta bil om nån vecka, vem vet..

Idag har jag iallafall varit med familjen i Skärholmen hela dagen ungefär , och det enda man fick med sig hem va en tröja och en foundation. Bra jobbat! imorgon bliir det en ny shopping dag fast med syster och systerson ! :D

ett mycket långt inlägg.. pusspuss

är det fest så är det !










party party

Du det vart partaj för min del igår :) en jävla massa spermier, fisher man friend, och absolut vart det som sjönk ner i kroppen. Mycket roligt hade jag !
Men druckit en hel del cola idag, mycket turstig tjej !! hahahha

Idag ska jag träffa Bobby och Lollo kanske :D mycket mysigt. Men nu tror jag duschen väntar på mig <3

livet är en fest

Fredag vart en lyckad kväll tycker jag ! Drog till Metro på kvällen för att fira Megas som fyllde 18 igår. Medans jag fixade mig satt jag och drack lite, sen åkte jag mamma o pappa hem till Carro och så öppnade jag min flaska Wild Strawberry som vi drack hos henne och i bilen :) fick prata med morbror som fyller 30 idag i bilen , sjöng lite.. 1 2 3 fanta och rose !! Han va på kryssning och antar att vi var lika taggade på att parta.
När vi kom till krogen va det nästan inge folk där, vi var där runt 10 tiden. När Megas och gänget kom in satte vi oss vid bordet Megas hade bokatt, så fick vi fanta och rose och helrör , mycket najs ! :D Min käre vän Micke kom och hämta mig Patricia Carro och Lie i stan, så dumpa vi av Lie och Carro så åkte jag och Patricia vidare till Fagerströmarna. Måste nog erkänna att det var inte så roligt där, massa massa massa småbarn och jag va hyfsat full och trött. Men mycket lyckad kväll iallafall.. Ringde mamma runt 5 tiden och bad henne hämta mig, så kom pappa och hämta mig, så fick vi med oss Rick och Robert som vi dumpade av på vägen också. Så va hemma vid halv 6 tiden ;)

Lördag vaknade vid halv 11 tiden utav att pappa stog och borrade eller vad han gjorde i väggen utanför rummet. Tack för den lixom ! Men låg kvar i sängen ungefär en timme. Så har bara tagit det lugnt idag, hade ganksa bra med huvudvärk imorse. Men nu så börjar man ju komma på fötterna igen !
Marcus och Carro och lilla Ricky kom förbi en stund idag, men dom åkte hem eftersom idag blir det 30års fest för morbror Dennis. Så snart bär det av mot stan för att parta idag också, men blir nog nyktert för mig idag som det känns just nu iallafall..

En annan grej !!!! Fick ny skiss utav tatuerarn idag :) mycket snygg , så det blir den vi kör på hela sidan nu istället. 4 Januari kör vi på den !! :D Meen aaaaj va ont det kommer göra.

Jajajaj, nu tror jag att vi ska röra oss mot stan, pussshej !

onsdag

Hmm -.-
Imorgon ska det komma 2 dm snö vad jag har hört, inte okej. Jag tycker det räcker med snö nu, det kan få va kvar ett tag till, men inte mer.

Idag har jag iallafall varit med mamma i någon kläaffär, mamma drog dit lite tjejer som kollade. Men dock inte min stil på kläder , så inge köpt för min del.
När vi va där kom vi in på tatueringar med hon som jobbade där :) hon visade din tatuering, hon hade gjort blommor på ena axeln ner på ryggen typ, ritkigt fint. Sen berättade hon att hon hade tatuerat sina ögonbryn, för hon hade inga annars. Hade kostat henne 2000 och det hade bara varat och allting, usch.. Men riktigt snyggt va det :) Blev lite sugen själv, men nej inge jag kommer göra.
Ska köra på min nya tatuering 4 Januari :) !

Men nu kallar sängen på mig, skola imorgon och sen med Carro Barro till syster och lämna nått eller va hon sa. Godnatt


Ricky <3



Min älskade lilla systerson Ricky :) föddes den 11 December 2010 Kl. 02.22

Idag just nu sitter Mamma (carro) och Pappa (marcus) i bilen hem från Södertälje med lilla sonen Ricky och nyblivna Mormor och Morfar. Innan dom åker hem till sin lägenhet ska dom hit och byta bil och sånt :) då kanske man får mysa lite med den söta. Måste säga att det här gjorde ni bra, helt underbart va söt han är :D <3 

STORT Grattis till er, nyblivne mamma och pappa :) !


onsdag

Så jävla stolt över mig själv :) idag har jag jobbat istället för att gå i skolan. Har jobbat tre vardagar och en söndag, så nu fan ska jag få ihop till min tatuering så jag kan göra den nästa månad. Riktigt sugen, men fy i helvetet vad ont det kommer göra. Väntar på skissen som tatuerarn skulle göra om åt mig, men ska dit på fredag med en tjejkompis som ska, så då får jag prata med honom :).

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer :) känner att jag inte kan gå och lägga mig än, då kommer jag inte komma upp imorgon. Men blir nog hyfsat tidig kväll idag, skönt att få sova ut !


tjingeling

Denna helg har varit lagom tråkig, i fredags var jag ju i Globen. I lördags va jag fyllechaffis efter 23 typ. Skjutsa två killkompisar, ena till Fullersta och andra till Kungsgatan. Efter det till Gamla Stan och hämta pappa Benke och Robin. Sen av med pappa och Benke,  Robin till Kvarnbergsplan, hämta Micke i Fullersta igen och sen till Sjöndal för att hämta han jag lämna inne i stan. Kan ju säga att det blev någon timme i bilen, trist måste jag säga. Och upp på söndagen och jobba 6.00 - 14.00. Och idag har jag också jobbat gick upp 03.30 började 04.30 - 13.30. Efter det åkte jag hem och åt pannkakor, och sen slängde sopor med mamma, handla sen hem till Camilla och hälsa på lite, lilla William också ! :)
Så nu sitter jag hemma och tänker försöka hålla mig vaken till kl 22.00 då Pensionärsjävlar börjar! eller så blir det en liten sovstund sen upp igen. Får se , får se !!

Nästa månad om allt går som jag vill blir det tatuering :) så måste jobba några/ någon gång till den här månaden. Jobbade ju i torsdags också istället för skolan .. hiihi, busigt !

:/

Allt känns som ett jävla helvete ibland, och just nu känns livet bara upp och ner. Skulle vilja gå in bakom en jävla vägg och isolera in mig själv. Allt känns bara skit med skola och allting.
Känns som jag bara vill fälla tårar för allt och ingenting, usch va ingenting känns bra !!


Michael Scofield

Fick låna första säsongen utav Prison Break och kan säga att jag är redan fast i det efter 2 kapitell.. Och shit vilken snygging Michael Scofield , hans bror är grymt snygg också! Bara det gör ju att man inte kan sluta kolla. Så ikväll ska jag till globen med familjen och efter det om det inte händer något roligt blir det väl att kolla några avsnitt till :)

Nu ska jag åka med mamma till affären :)


03:30 * 04:30 tatuerarn * middag

Igår gick jag och la mig 23:30 eller klockan kanske va lite mer, hmm.. Sov väldigt dåligt för va orolig att jag skulle försova mig till jobbet, va tvungen att gå upp 03:30 för att hinna klä på mig , skrapa bilen ( som jag inte ens behövde ) , sminka mig lite så man inte ser allt för blek ut i ljuset i kylarna. Började jobba 04:30!! Dagen gick hyfsat fort att jobba, men lagom segt i början.

Efter jag jobbat klart åkte jag hem och duschade , sen mötte jag Mickis i centrum för att åka till tatuerarn och prata om våra tatueringar, egentligen skulle bara Mickis. Men då kom jag på att fråga lite om min också, så nu ska den skissas om och fixas lite med ;) ! Hoppas på att man kan få in lite pengar så man kan göra den i januari eller helst innan. haha Som jag ser den framför mig så kommer den bli grymt snygg !

Senare på kvällen prata jag med syster på datan och jag bad henne fixa mat åt mig, då hade hon wok kvar som dom hade ätit till middag. Så ringde till andra Carro och frågade ifall hon skulle följa med ;) så fick jag med mig henne, så höll jag på att somna i soffan, så otroligt trött. Inte sovit en enda stund efter jag jobbat, dumt utav mig. Men har inte hunnit. 
Ehm,, när jag och Mickis hade varit hos tatuern gick vi till Drottninggatan och det, gick till intersport stadium och punkt shop där jag köpte mig en ny navel piercing!

Nu vart det alldeles för långt inlägg, puss på dig, och godnatt !


onsdag

Ett stort jävla frågetecken har jag runt dig, lär nog sitta där ett tag också tills jag börjar förstå vad som händer..

Men hmm, idag är det onsdag och vi har S.A.N.T. vecka i skolan, sex alkohol narkotika tobak, så idag blir det bara att sitta i aulan och lyssna på människor som ska prata om problem typ. Efter det vid 4 tiden ska jag och Lollo åka till Bredäng tror jag det var, då ska hon tatuera sig :) Efter det är planen att träffa Carro och leka lite med henne. Så får se vad lilla syster hittar på, annars måste väl hon följa med ut om hon inte har något att göra -.- Börjar längta tills mamma och pappa kommer hem så man kan gå ut med sina vänner igen. Men det är bara en vecka utav mitt liv som jag behöver sitta med henne så klarar nog mig också ! ;) Dom kommer ju hem innan helgen så kanske kan bli lite festande i helgen då !

Nu ska jag fixa klart mig så jag kan åka till skolan strax, ska plocka upp Lollo i centrum innan också, puss på dig !


RSS 2.0