18 körkort tatuering nu kryssning

Fyllde 18 i tisdags, tog körkortet på min födelsedag. Teori 10.15 uppkörning 13.00 :) aldrig varit gladare än vad jag var då. Igår tatuerade jag mig, den jag ville göra sitter nu på handleden. Tatueraren ville fortsätta på den, så ska åka dit och be han skissa upp åt mig :) och om 45 min drar jag på kryssning.. Dricka lagligt för första gången ;) säger bara SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL FÖRFAN !! :D



födelsedagsfirande i mora

En helhelg i Mora med släktingar. Har varit där och firat farbror som fyllde 40 igår, Grattis Grattis i efterskott ;). Va helt okej att va där, skönt att komma bort från Huddinge ett tag också. Kom hem för ungefär 1,5 timme sen. När jag kom hem la jag mig med körkortsboken i handen i sängen ;) så nu har jag några sidor kvar i boken, sen har jag läst ut hela. Börjar bli lagom nervös för körkortet, vill verkligen ha det. Inte många dagar kvar nu heller tills jag kan ha det i handen, wey wey wey ! :D
Ikväll blir det läsa mer körkortsbok och sen kanske ut och träffa Micke ett tag, kommer ändå inte kunna ligga och läsa i flera timmar. Klarar inte av det! :P


slut som människa

Förstår inte vafan jag har för problem. Är trött hela tiden och sover bort hela dagarna..Somnar med körkortsboken varje gång jag läser. Men håller på att ta mig igenom boken nu, ska försöka ta körkortet på tisdag, nervös som fan. Vill verkligen inte kugga! :/
Skit samma, va och tränade idag iallafall med Carro som vanligt. Körde på BodyPump. Va så jävla trött vaknade en timme innan det började, så va tvungen att trycka i mig ett äpple för att orka. Efter det åkte jag med mamma och pappa och åt kinamat, sen blev det ut och övningsköra. Körde till Haninge där dom har öppnat något nytt köpcentrum.
Just nu sitter jag och kollar på tatueringar funderar på om man ska boka en tid på onsdag nästa vecka ifall tatueraren jag ska göra hos är ledig. Tänkte tatuera handleden då :) Får se får se. Har beställt en kjol och en klänning nu också från nelly som kommer på måndag eller tisdag, Och om en vecka drar man på kryssning, läängtar galet mycket tills nästa vecka.. Nu kallar sängen på mig, godnatt !


på handleden! ;)


onsdag

Heeeeejsan :D Strax är det dags för träning med Carro, väntar på att hon ska bli klar så hon kan hämta mig :). Ska åka och simma några längder haha. Skulle kört på tredagars BodyPump, men så blev det icke. Igår va jag så jävla trött så jag orkade inte åka och träna. Och idag hann jag inte boka innan jag gick till skolan :P men men, imorgn kanske..
Nu fick jag sms hon är påväg, måste gå ut ! :D

en vecka kvar...

Shit känns hur bra som helst, en hel vecka kvar. Helt underbart!
Sen blir det kryssning på torsdagen med Carro, Karin och mamma eventuellt två till.. Lääääängtar! :D

Vet fan inte vad det är med mig, igår va jag så jävla trött så jag somnade med körkortsboken i händerna med huvet rakt ner i boken :O .. Och sen kunde jag inte somna på kvällen, så somnade runt 2 tiden. Iofs mycket lättare att komma upp imorse.. Och direkt när jag kom till skolan så hade vi prov i varmkök, G- .. haha, för skriftligt, sen skulle vi gå in i köket och göra köttbullar, med potatis och gräddsås. Aldrig gjort gräddsås hemma eller i skolan, fick lite fuskhjälp av mina kära vänner, så den smakade bra ! ;)
Fick kanske lite dålig kretik, haha..Lite brända köttbullar, kall mat, lite för fastsås, men jag tycker skiten smakade bra .. hahahha

och just nu sitter jag hemma med huvudvärk, jävla piss väder :O och tänkte lägga mig i sängen strax och fortsätta läsa lite teori.. Känns som det behövs! ciao


love love love


söndag

Skönt att man inte behövde jobba idag.. Gick och la mig kl 12 igår tror jag, somnade kanske halv 1. Imorse vid kanske 10 tiden eller va klockan var, väckte mamma mig. Så gick upp och åt frukost med henne och pappa. Sen gick jag ner och la mig i sängen läste lite i körkortsboken, sen somnade jag om. Sov till kl 2 då Carro och Marcus kommer och väcker mig , aa tack för den ! Låg och drömde värsta kärleksdrömmen, hahahahhaa.

Så duktig som är så har jag faktiskt städat mitt rum idag :) äntligen, haha ! Och så har jag gjort naglar på mig själv, utav sånt där skit man köper på kicks, hade inge bättre för mig. Nu sitter jag uttråkad här vid datan och funderar på om man ska fortsätta läsa i körkortsboken, hmm -.- skulle behövas !


seg lördag

Redan hemma och klockan är 11. Inge jobb imorgon. Bara jag och pappa hemma. Vafan ska man hitta på? Håller på att somna..
Idag har dagen varit ganska seg, varit och ätit med pappa och Jossan åkte till Hornbach och köpte hundmat och hundgodis, sen in på mataffären och köpte godis till oss också och mat till imorgon :) .. Sen började jag messa med Lollo, hon va med Micke. Så dom kom och hämta mig vid typ 9 tiden, så åkte vi runt en liten stund, väntade på Marcus som va tvungen att åka på jour jobb. Så vi åkte hem till Mattias och kollade på Robert Gustafsson med hans familj och Natta. Sen skjutsade Micke hem mig. Ganska skönt att va hemma tidigt, rätt trött men ändå rastlös. Mickis ville att jag skulle komma till henne, men orkar nog inte det ikväll och Kurtan försöker få mig att jag ska åka hem till honom och va med han och Öbbe. ORKAR EJ ! hihi..

10 dagar kvar

När jag tänker att det är så nära till körkort och 18år kan jag inte förstå att det är sant. Känns verkligen inte som körkortet kan sitta i min hand om 2 veckor ungefär. Bara jag ökar tempot och lär mig teori skiten ! Vore skönt att klara det på första..

Ikväll : Jaa jag har varit med MickeMouse och åkt runt i hans nya bil, riktigt fin. Lillebror va med och vi hämtade hans vän också. Åkt inne i stan och runt och runt. Sen släppte vi av dom, körde in andra till stan, sen mötte vi Mattias :) åkte till hans lilla hus och Micke och Mattias började spela memorie spel.. Sen åkte vi och skjutsa några tjejer till festen där Lillebror och hans vän åkte. Så medans vi skjutsade tjejerna jag och Micke åkte Mattias och hämtade Natta.. Så satt vi i lilla stugan sen och snackade och mös , men ganska kallt oisolerat, en lite kupevärmare, kallt kallt! Såå nu ligger jag hemma i sängen och kollar på Eva coh Adam :)


hallå där

Sitter helt ensam hemma just nu och väntar på att MickeMouse ska höra av sig :) så man får se hans nya bil! Sitter och dricker en cider och lyssnar musik.. Planera för ikväll är väldigt osäkra. Men träffa Mattias ett tag blir det iallafall och Micke ! :D Nu ska jag fortsätta lyssna musik och prata med massa folk ..


blir så trött

Vaknade lite försent idag, så fick stressa för att hinna i tid. När jag kom ner till Solfagraskolan kände jag i fickorna och märkte att jag inte hade med mig skåpnycklarna så det var bara vända :O blir så jävla trött på mig själv. Behöver verkligen all närvaro egentligen..
Så ska gå och 5 min ungefär för att iallafall hinna till lektionen som börjar 09.25. Religion igen !! Sen på rasten ska jag åka med min syster och gå ut med hennes pojkväns gamla chefs hund ;) så underbart söt, Miller Boy ! så nu ska jag hämta jackan och vantarna det är minus grader och borsta tänderna så man luktar gott i munnen :D puss puss


"smaken sitter i hålen"

Någon som har sätt reklamen jag har sätt eller, ost reklam ?? haha jag och mamma kollade på varandra och börja garva, lät lite fel kanske att man säger så om osten.. 

Har ont i magen, är kissnödig och hållt mig för att plugga teori :o låter hur sjukt som helst, men iallafall. Idag var jag ju och tränade med Carro och Karin, gick bra ! Någon ny tränare, den gravida bruden va borta. När vi gick från hallen ner för en liten backe hakade jag typ fram, shit benen va helt borta. När jag kom hem satte jag mig och började plugga teori direkt, så har suttit sen kl 7 och bara pluggat. Druckit kaffe och te ;) !
Så nu: ja nu blir det sängen som gäller, sova ! :D Imorgon kör vi kanske på nästa pass, sen kanske ut och parta lite eller bara va hemma eller gå på bio eller något, inge planerat ! godnatt <3

godmorgon världen

vilken underbar dag säg vart går färden vart åker vi idag
godmorgon världen här kommer jag och det har aldrig förut känts så bra !

Jaaa, jag är skit lycklig idag jag vet inte riktigt varför. Kan va för att det är fredag imorgon och då hoppas jag på party, och idag har jag bara en lektion religion. Efter det blir det hem och plugga körkortsteori. Måste öka tempot ifall jag ska klara provet. Ska alldeles strax gå ner och fixa mig det sista, har precis ätit frukost. Och ikväll efter lite teori blir det BodyPump, fast har sån sjuk träningsvärk sen igår och i tisdags, men det är bara köra !!! :D
Skriver senare, måååste fixa mig nu ! :D


onsdag

Hejsan allesammans! :D

Denna dag har varit ganska skön, slutade kl 12. Hade idrott som sista lektion, intervall träning.. Spelade innebandy, sen sprang 70*20 jag höll på att dö, sen innebandy igen efter det. Shit, skulle jag inte slutat efter hade jag inte sprungit som jag gjorde idag. Svettades och det är ju då fan inte mysigt att gå och sätta sig i ett klassrum efter. Så nu ta mig fan kommer jag ha tränat tre dagar den här veckan :) känner mig stolt. Imorgon blir det BodyPump med Carro, hennes föräldrar tror jag skulle med också.

Och idag har jag varit ute och övningskört med mamma, hämta Jossan och åkte till Skärholmen med Felix och Åsa :) åt middag där, sen hem till dom och fikade och bröjade kolla på Grannfejden, åkte hem i pausen sen för att hinna se resten. Jag har till och med pluggat teori idag :) duktig som jag är.. Men känner att det inte blir några vänner nu i två veckor ifall jag ska klara kortet när det är bokat. Nu ska jag kolla på efterlyst, ciao!


helt underbart

Om två veckor fyller man 18 fucking år ! :D Fan va jag läääängtar..

Påtall om annat, idag har jag varit i skolan tills kl 5 och efter det gick jag och tränade direkt med Carro och hennes pappa och min kära mor :) .. Shit idag var det jobbigt, tränaren sa att alla som kört BodyPump skulle lägga på 5 kilo på stången, så log hon mot mig och Carro. För mamma pratade med henne om att vi hade vaarit på BobyPump och skit, Så stog med 10 kilo på stången. Sen sa hon att vi var tvugna att sätta på 1 kilo , så stog med 12 kilo fyfan trodde jag skulle döö.. HAHA

Har varit ute och övningskört idag också, gick helt okej idag. Men kändes inte som det gick lika bra som det brukar, haha.. Kan vart för jag kände mig trött i kroppen.

Nu ska jag vänta på att klockan blir 23.05 så jag kan kolla på reprisen av Paradise Hotel får inte fram skiten på tv och missade det igår, för viste inte ens att det hade börjat. Puss på er !


ögonen står i kors

Jag är så himla trött, har legat och sovit i 30min eller en timme eller hur mycket det blev innan min mor kom och väckte mig.

Har ju jobbat idag som jag skrev inatt/imorse. Dom 8 timmarna jag jobbar tycker jag gick hyffsat fort idag :) riktigt skönt. Och eftersom jag slutar kl 2 så blir det jätte fel med min buss i Huddinge när jag ska hem, bussen går bara 1 gång i timmen från centrum bara HEL. Så gick runt inne på hm och väntade på att klockan skulle gå snabbare. Ville bara hem !

Just nu sitter jag bara vid datan och lyssnar lite musik, orkade inte sova vidare efter min mor väckte mig. Dom åkte iväg och åt på restaurang, jag orkade verkligen inte gå upp ur sängen just då så sa att dom fick köpa med sig mat hem till mig istället. Så väntar på att få lite mat i magen, sen blir det väl film tittande kanske och sova rätt tidigt vore ju inte fel :)




sommar och lite värme vore inte fel heller


godmorgon

Uppe med tuppen som Lollo säger haha, vaknade för en 45min sen. Ganska segt, ska åka och jobba nu. Bussen går ifrån centrum 36.

Mamma och pappa va ju ute och festade inatt, så kvart över fyra kommer mamma snubblandes ner för trappen och in i mitt rum. Tack för den, fick inte sova min extra kvart ! Nej nu måste jag springa och kissa, sen ska jag ta och promenera mot bussen, skriver senare ! ;)

hemma kväll

Idag gick jag inte ut, orkade verkligen inte fixa mig för att åka någonstans. Mamma och pappa lämna hunden hemma för jag skulle va hemma också, så orkade inte åka med henne till farmor. Så sitter och kollar "Kungarna av Tylösand" är inne på 4 programmet, shit vilka människor som är med där.
Så sitter och pratar med lite folk samtidigt på msn, facebook :)


lördag och beslutsångest

Godkväll ! Igår blev kvällen ganska bra iallafall. Träffade Lollo på tåget vid 10 tiden, åkte en station till Stuvsta med henne där Micke hämtade oss och så åkte vi hem till Marcus, drack lite lyssna musik spela ölspelet och hade skoj :) runt 12 tiden, körde vi hem Mattias och Natta sen hämta vi Kim hos Zäta. Sedan åkte vi till Jordbro för Kim skulle hälsa på någon som höll på med någon bil, sen skjutsade Micke hem mig och Lollo till mig.. Va hemma runt 3 tiden tror jag klockan var, så vi la oss i sängen och pratade när vi kom hem. Sov bort halva dagen idag, åt frukost kl 2. Sen gick vi ner och kollade på Eva och Adam, sen åkte vi med mamma till centrum, köpte mat och grejer. Så har ätit middag redan och sitter rastlös helt ensam hemma och vet inte vad jag ska hitta på .... Drygt! Jobbar imorgon kl 6 så kan inte göra vad som helst heller, måste ju orka med dagen imorgon också.

Nu tänkte jag gå ner i duschen och duscha iallafall, sen får jag se om man åker till Thörngrenarna en sväng eller om man stannar hemma idag och kollar film och försöker sova tidigt eller något :)

party like a rockstar

Är så jäääävla partysugen fast ändå inte !
Vet inte riktigt hur den här kvällen kommer sluta, just nu sitter jag och lyssnar på lite musik för att få upp humöret och bli lite piggare, vet inte riktigt hur jag lyckas. 

 

 

Bilder från kryssningen jag och Lollo var på i somras ! :D


fredag

Kan ju erkänna att trääningsvärken är på tooooppp !! fyfan va ont jag har i benen. Och självklart ska Lollo gå i trapporna idag i skolan, från 8an ner till 1an det tog emot.

Ja jo nej men annars då? Jo ikväll ska jag hem till min moster och fira henne vid 7 tiden. Efter det ska jag träffa Lollo och hitta på något skoj, antingen blir det bio eller kröka. Och blir det kröka så kanske det blir nattbio, men det får man ju se ifall man orkar. haha nu ska jag lyssna lite musik, sen gå ner och duscha och fixa mig så man är fräsch till ikväll ! :D

träningsvärk säger jag bara

Kan lova att det blir träningsvärk efter det här passet.. Tjejen som höll passet var gravid men körde på ändå, hon va grym ! Har inte svettats så mycket som jag gjorde på det passet :D Grymt kul var det ! Gick ner i mitt rum för ett tag sen, redan ont i benen, tvungen att gå sakta och hålla i mig så benen inte skulle böja sig.
Just nu sitter jag och kollar på Robinsson, vilken programledare, stenhård ! haha men blir nog ganska tidig läggdags idag också, vore inte fel. ciao !

skola. teori. träna.

Hejsan, usch vilket äckligt väder....
Idag har jag iallafall varit i skolan började halv 10 för ville inte vara med på skolfotot. Kom hem runt 1 tiden eftersom jag missade bussen precis när jag kom till centrum, orkade inte gå hem och skulle ändå kolla på ett skärp på hm som va slut, hihi. Så jag har suttit och pluggat teori sen kl 2, måste egentligen plugga mer, men orkar inge mer just nu. Ikväll ska jag och Carro träna, ska gå på BobyPump på Huddinge Hallen :) lääängtar, så jävla skönt att träna, jobbigt bara. Men känner att man måste ta tag i kroppen nu tills sommaren 2011 :D

Nu tänkte jag faktiskt gå och byta om till träningskläderna så man är klar när Carro kommer, ska gå på passet kl 18, men iallafall.. Ciao !


Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten...

...Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
...
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.



En dikt som verkligen passar in på killen jag träffade, fan va irriterad jag blir. Drömde om honom inatt och vaknade upp glad imorse, men inte fan var något av det jag drömt sant :( bara lust att trycka ner den där grabben till botten så han verkligen förstår hur han behandlar mig!


Usch och fy

Nu har jag varit hos tandläkaren. Skulle laga fram tänderna, så nu har jag bedövad överläpp ser förtääääskigt ut ! Kan lägga in en bild sen, inge att se framemot. Man känner inte glaset emot läppen när man dricker. hihi
Just nu sitter jag på pappas firma med min syster, hon har öppnat post och grejer som hon gör för att få in lite pengar, hon ska ju mamma i december :D När hon är klar ska vi åka hem till henne, sen får väl antagligen mamma hämta mig när hon slutar.


onsdag

Godmorgon, vaknade för en timme sen. Ska till tandläkren om 40 min så kände att det inte var någon idee att gå till skolan och knappt hinna gå på lektionerna. Så idag blir det tandläkaren, plugga teori, sen får jag se ikväll om jag går ut och träffar någon av mina vänner :) Andreas ville träffas någon dag, så kanske gör det ikväll. skriver senare, måste fixa klart mig innan jag ska gå till bussen, ciao!

tjenixen

Ligger i sängen och kollar film ! :D
Idag har jag varit i skolan till klockan 5, direkt efter det tränade jag med mamma Carro och Carros mamma.. Vi gick på ett pass i Huddinge Hallen som hette flexibar, va mycket roligare än vad jag trodde. Ganska svårt också! Efter tränignen åkte jag hem och duscha, åt middag, sen kom Emelie och Ecke förbi med Emelies epatraktor. När dom hade åkt gick jag och pappa ut och övningskörde i hans nyanställdas arbetsbil, en ford jätte ful. Åkte och parkerade på Huddinge gymnasiets parkering och Älvsjö mässans. Gick hyffsat ;) !
Träffade Lollo och Mattias efter det, åkte med Mattias och lämna Lollo sen blev det inte mycket mer, så himla trött. Så nu tänkte jag sova så jag orkar upp imorgon, ska till tandläkaren imorgon halv 11 .. Godnatt!!

 


måndag kväll

Nu är jag vaken igen.. hihi, somnade en timme ungefär jätte skönt, kände att jag verkligen behövde lite sömn. Sen kom mamma och frågade ifall jag skulle åka med och lämna kryddor för att övningsköra lite. Så har varit ute och kört bil i 1,5 timme idag. Vi höll på att backa för att jag ska klara det på uppkörningen, känner inte att backa är min starka sida i bilkörningen, haha.

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar Markoolio och kollar lite på fejjan och blocket, tänkte gå och lägga mig snart fortfarande trött.



En bild jag funderar på att tatuera in på sidan, på revben och ner på höften!


måndag

Håller på att somna. Tänkte skriva lite innan jag går och lägger mig i sängen och sover någon timme. Idag "försovde" jag mig en timme, orkade verkligen inte gå upp. Kaos i skolan, nej men jag går ju Hotell och Restaurang och vi roterar runt i varm, kall, bageri typ. Och jag skulle vara i kall, men fick vara i varm, gillar inte den läraren och tror inte han gillar mig. Så blev irriterad det första jag blev när jag kom dit.
När jag kom hem från skolan för ungefär 1 timme och 20 minuter sen fixade jag något att äta sen satte jag mig och pluggade körkortsteori. Har bokat skrivning och körning nu, läääängtar ! så nu blir det plugga lite varje dag, eller ska nog försöka plugga mycket varje dag om jag ska klara teorin. Nu ligger min säng och roppar på mig, skriver kanske senare !

en kväll som denna

Har varit ute med Mattias och Lollo idag :D Vi åkte runt i Mattias bil till Sjöndal och köpte glass, cola och cheeseburgare till honom, när vi kom fram till kassan stog Lie där. Efter det träffade vi Micke på Huddinge gymnasiets parkering. Va ganska trött när jag gick ut och träffa dom, men Lollo va så sjuk hyper så man blev ju pigg själv. Påvägen när vi skulle lämna av Lollo höll jag på och somna, blev så sjukt trött. När hon hoppat av åkte vi ju hemåt, gick lite väl fort i svängen kanske så räcket fick sig en liten smäll och bilen också...

Men just nu ligger jag i sängen och kollar på Eva och Adam, haha inge bättre för mig. Men ska försöka sova alldeles strax, 8- 15 i skolan imorgon, inge jag ser fram emot !!



hmm..

Hejsan alla glada
Jag har bestämt mig för att börja blogga igen, och skaffa mig en ny blogg ännu en gång. Känner att det är ganska skönt att skriva av sig lite.
Just nu är livet kanske inte på topp.

Träffade en kille i somras som va hur söt och gullig som helst. Men efter allting, när jag sa att jag gilla honom och han hade redan sagt det till mig. Då bakade han och vi bråkade och vi träffades och vi "mös". Just nu beter sig killen inte bra alls, hör skit snack från alla håll och kanter som bara trycker ner mig. Denna kille verkar inte ha några jävla känslor alls. Han berätta för mig om sitt ex att han har svårt att lite på tjejer efter henne, och vafan har han gjort mot mig nu? Jo jag kommer säkert ha svårt att lite på killar, efter alla fina ord han har sagt till mig och inte menat ett jävla piss utav det han har sagt. Allt jag har fått höra har jag frågat honom om , han säger bara varför skulle jag säga det, eller nekar allting. Men har inte bara hört det från en person.. Så nu har jag bestämt mig för att försöka gå vidare glömma honom, mina vänner har sagt åt mig att gå vidare för länge sen. Men gillar honom jätte mycket så det är svårt, men nu ska jag fan klara av det här..

RSS 2.0