vill ta mig fan bli målare

Fan va roligt det är att hålla på att måla och fixa i hus :) jag tror fan jag har valt helt jävla fel linje. Så sjukt tråkigt att laga mat och servera.


lördag kväll

Tjingeling rymdling ! :) Kvällens planer är att kanske gå ut med lite folk och sladda, men ingenting är bestämt så får se vad som händer. Men idag har jag och lilla syster varit inne i stan och fikat med moster :) och gick förbi något ställe där en kille i 22års åldern blev skjuten igenom bilen igår vid 19.30 igår :O .. läskigt!

Men just nu sitter jag och lillasyster och nördar oss vid en varsin data, av utttråkhet ! Vafan kan man hitta på egentligen, rastlös som ett as. ! 


21/8-09 saknar dig elvy <3


tisdag

Hallå där !
Ligger i sängen nu och har sjukt ont i magen :O varför har jag ingen aning om.

Igår fick jag mail utav tatueraren han och jag pratade sist då pappa va och tatuera sig. Då skulle han skissa åt mig, vill ju ha på hela höger sida, på revben och ner på höften :) så nu har jag fått en sjukt fin skiss utav honom. Men vet inte riktigt när den kommer bli, men fick precis mail tillbaka om hur mycket den kommer kosta :) runt 3000 kr .. Det är de värt!
Och på torsdag ska jag tillbaka och fylla i den på handleden så det s.k "runkvecken" som han säger försvinner. haha
Nu tänkte jag gå upp och hämta en film som familjen har hyrt och kolla på , så kanske man kan sova lite till idag :) vore inte fel ! hejsvejs

freeedag

dålig uppdatering, men orkar inte skriva varje dag.
Men fy på mig, fyller 18 och gör verkligen allting på engång. Igår kom Carro och väckte mig och så satt vi och snackade. Sen började jag klä på mig, sen kom jag på att jag skulle pierca naveln, så vi ringde till en studio i Farsta och åkte dit och pierca vid halv 4. Väldigt nöjd, men aaaaaj va ont det gjorde.
Senare på kvällen skjutsade jag och Carro in pappa och Robin till stan, pappa skulle äta med sin kompanjon och sina anställda. Efter det åkte jag hem och åt och fixa, sen hämtade jag Lollo i Salem hemma hos henne, så åkte vi förbi min syster och hämta grejer pappa skulle ha idag.
När vi åker från Lollo valde vi att ta e4an eftersom den går fortare, när vi svängde av och skulle köra mot Älvsjö kommer en utläsk jävla kärring och kör in i sidan på mig. Blir så jävla irriterad, hela höger sidan på pappas bil är repad och en liten bukla på framdörren.... Hon såg tydligen inte att hon hade en egen fil och la sig i min, tack för den. Helt jävla chokad och skakis i hela kroppen, skit obehagligt var det!!
När vi var klara med papper och allting sånt så åkte vi till min syster och hämtade grejerna sen åkte vi till Mattias garage, kunde iallafall körde efter det som hände. Men i garaget var Marcus, Micke och Natta också :)
Runt 10 tiden åkte jag in till stan igen, ensam.. och skulle hämta dom igen, och fick itne ha någon med mig för dom va 4 pers som skulle hem. Men nej , Robin och pappa var bara dom som skulle med. Dom andra skulle tydligen ragga brudar, sen ringde dom när vi kom till Gullmars och tror att vi skulle vända, haha.. När jag hade lämnat av dom sen hämtade jag och Lollo så åkte vi runt lite.

nu vart det ett jäävla långt inlägg, men ikväll kanske jag ska va med Carro också ifall ni ville veta ;) men får se, inge bestämt än ! :)

RSS 2.0