torsdag + ullared

Idag va man uppe vid 8 för att skjutsa mamma och åka och simma vid 9 med Carro :) brannmän och schysta badvakter, simtränare. Vem klagar på morgonkvisten? haha
Och skola till klockan 5 idag :o vilket jävla schema man fick.

Imorgon bär det av till Ullared med Johan och Emelie och några andra :) för att bara festa och ha så jävla skoj. Men vem vet vad som händer när fel person kanske ska med? åå blir irriterad.

Nu ska jag packa lite , godnatt!


26/1

Igår blev det ingen träning, lite andra grejer i vägen.
Men idag körde vi på bodystep, shit va svårt det va. Hängde med lite halvt bara :P Men imorgon kör vi på simning på morgonen, duktiga flickor, ja ja ja :) haha

Ikväll blir det nog bara lugnt, orkar inte ens klä på mig. Sitter i underkläder med handduken som en turban på huvet :)

Idag har man haft körkortet i tre månader, va fort tiden går..

måndag kväll uttråkad

jaa nej, det finns ju inte direkt så mycket att göra en måndag kväll. Och är ganska trött!
Har varit hemma hos syster idag och sen blev det träning med Carro och träffade Emelie Lindfors där också :) så ikväll blir det väl kanske nått avsnitt utav Prison Break jag inte sätt ännu. Fixade andra säsongen i helgen, måste börja kolla :D

Imorgon kör vi på träning igen, då blir det body pump och zumba :D

godmorgon

Imorse hade jag en hel galen vän som ringde och smsade mig imorse och tyckte jag skulle vakna och boka träning. När jag väl vaknar och kommer in på datan, så får man inte boka förns kl 9. Irriterad man blir!! Så nu blir det väl att hitta nått mellan rum man kan springa till en data i skolan och boka :)

Nu måste jag fixa mig klart , börjar om 1 timme :) så hejhej!


grattis jennifer



Kan väl gratta Jennifer när jag ändå är i farten !! :) haha

Grattis tjejen på 18års dagen :)


grattis patricia

Som fyller 19 år idag :) Det är fan ett par jäva år man kännt denna kvinna ! ända sen kyrkans barn timme, och det gick man fan innan 6års, eller så kanske man gick det istället för 6års, minns inte det direkt..

GRATTIA GRATTIS ! :D


23 januari

Söndagsångest som vanligt dåra..

Igår var våra Turkiet vänner här och planerade Thailandsresan :) riktigt trevligt faktiskt ! Kom hit runt 3 tiden och åkt vid 11 på kvällen, så blev hela dan ungefär.
Så nu antar jag att vi kanske kommit en bit vart och hur vi vill bo.. Men jag åkte och skjutsade Natta och Mattias medans dom satt hemma och kollade hotell och sånt :) .. Snacka om att man redan längtar galet mycket, bara 5 månader och 2 dagar kvar, haha .

Idag har jag bara tagit det mest lugnt. Moster kom hit och hjälpte mamma med hennes cv och jag och lilla syster började baka. Vi gjorde rulltårta, kladdkaka och morotstårta :) så släkten på mammas sida kom hit och fikade, morfar Siv morbrorJanne och hans tjej, och moster va ju redan här.
Dom verkade tycka om morotstårtan mest, eller iallafall pappa. Han sa att det var den godaste han någonsin ätit ;) hahahah , nöööjd !
Senare på kvällen åkte jag ut med Johan och Emelie, åkte och kollade på innebandy maatch och träffade några av deras vänner efter. Min gamla pojkvän från lågstadiet satt i bilen som kom, haha trodde inte han hade några vänner ! usch va taskig jag är men så är det.

Just nu sitter jag och lyssnar på Björn Rosenström och funderar på om kudden kanske vore nått ;) hihi !


löööördag

Igår åkte vi ju hem till Felix :) runt 9 tiden eller nå sånt pratade jag med Carro så åkte jag och Emil och hämtade henne. Så hon kom också hem till Felix. När vi kom tillbaka hade pappa får parkeringsböter , 450 kr :O

Idag kommer familjen Moberg Hamberg hem till oss och ska planera resan till Thailand i sommar :) mycket trevligt. Har städat rummet lite idag efter jag fick lite klagomål från mina föräldrar. Så nu ser det hyfsat ut iallafall, man kom in...  haha


fredag

Jag vet inte vad det är för problem på bloggen, försöker få upp en bild på en tjejkompis tatuering som hon gjorde i onsdags. Men datan ville varken igår, eller idag.. trött jag blir !!

Just nu ligger jag i sängen. Om en timme tror jag vi ska hem till Felix som fyllde 16 i veckan, Grattis i efterskott ! :D
Efter det blir det nog att träffa Carro ifall hon ville :) tjatja, nu ska jag dra !

tatueringen??

Ett stort frågetecken!!
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, lite beslutsångest faktiskt.. Vet inte om jag ska låta den va som den är, eller ifall jag ska sätta dit en själk? Får nog vänta över sommaren och ta mig en riktig tänkar stund.. haha Såhär ser den ut just nu iallafall :)


onsdag

Jaa men typ lagom tråkigt när man har rast och måste sitta själv i skolan och inte göra någonting.. Tur att mamma åkte kommunalt eller nått till jobbet idag så jag fick ta bilen så jag kunde åka hem nu :) så sitter bara hemma just nu och väntar på att Lollos lektion ska sluta. Men min nästa lektion börjar annars 10.50.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, Micke sa i måndags att han ville ses så kanske ska träffa honom idag ifall jag orkar och han kan.

Nu ringer Lollo och vill att jag ska komma tillbaka, så nu ska jag rulla tillbaka mot skolan ! :) pusspuss

trist tisdag

Jaha....idag blev det skola. Fick hålla på med lax och usch, fisk är fan inte roligt att hålla på med. Gjorde lax i papper :/ ..
Skolan va väl sådär idag, jag och Lollo får väl våra jävla fnatt och sjuka grejer vi gör. Hon och hennes jävla vattenslangar att blöta ner mig lite åtminstonde. Så idag fick det bli hennes tur också. Kasta disktrasor och grejer på varandra ockås, usch äckligt !! Och vi va väl mycket jävla slöa idag, vi satt på vagnar och bara snackade, tog raster lite titt som tett.. haha

Efter skolan har jag suttit hemma, sen runt 6 tiden åkte jag hem till Patricia och va med henne och Megas :) Men vi hittade inte på nått att göra direkt, och Megas träffade Josef efter ett tag. Så mamma ringde och sa att hon behövde mjölk och bilen så åkte hem istället. Så nu sitter jag här och inte gör ett jävla piss, funderar på om det ska bli sängen om ett tag, eller om det ska bli som vanligt runt 12 tiden att sova.. hmm -.-

Juuuste, på fredag kanske jag ska med Megas och tatuera sig också. Hon sa att hon absolut inte ville gå dit själv som hon gjorde sist. Så har sagt att jag kanske skulle följa med. skulle höras imorgon !! :) men måste väl följa med henne, men hon säger att tatuern är engelsk, och hur ska detta sluta??


måndag kväll



Åååååå som jag längtar tills man blir frisk och kroppen inte är så jävla hängig. Men imorgon blir det skola iallafall som jag känner just nu..Då blir det träning på kvällen med Ccarro :) kör på Body Pump och Zumba ifall kroppen orkar. Skulle egentligen gott på cirkel också, men vet inte om min kropp kommer orka det efter att ha legat hemma.

Efter middagen idag blev jag grymt sugen på godis, så tog med mig lillasyster till Kungen Kurva och köpte mig en påse godis. När jag väl kom hem igen va jag inte sugen på godis, men ätit iallafall! haha..just nu sitter jag och kollar på idrottsgalan med mor ! :) Mååste nog säga att det är nog ganska roligt att titta på ! :D
" jag e inte handikappad jag är hjulbent " skön kommentar..


måndag

Och vad har min kropp för fel att bli frisk?
I helgen har jag varit ensam hemma, familjen har varit i Säfsen. Så har bara tagit det lugnt, visst att jag träffat folk. Men bara kollat film eller tagit det lugnt framför tvn typ. Och då tycker jag fan att jag borde bli frisk :O eller?

Idag har jag bara varit hemma, kollat på solsidan idag igen och minuten :) fan va underbart att solsidan börjat igen! Kan ju inge annat än lee och skratta åt det programmet !!

Nu blir det en kopp jordgubbste och lösa korsord, är man uttråkad vad gör man inte lixom ? haha

rosa och gott

Rosa pantern


2cl vodka
2cl likör 43
2cl grenadine
6cl mjölk

Serveras i grogglas med mycket is.

Drinken ska mixas



14-01-2011

Tatueringen klar efter 1,5 timme idag. inge 40 min.
Vi fyllde bara i blomman högst upp. Kommer bild när jag orkar ta med riktigt kamera , eller orkar dra ut batterieet och minneskortet ur telefonen :P haha

Ikväll blir det nog ganska lugnt iallafall, är ju typ ändå sjuk. Så borde egentligen bara ligga hemma i sängen och kolla film.. Men blir nog Lets Dance ikväll med lite popcorn, hihih :)


nysning på nysning

Nu har jag kollat på sommaren med göran och dom två sista avsnitter på första säsongen av Prison Break :) shit jag vill bara kolla mer och mer.. Och fan jag nyser hela jävla tiden, sjukt jävla drygt!



Bröderna Scofield <3


torsdag

Wooop Wooop ! Imorgon blir tatueringen äntligen klar :) shit va jag har längtat. Men är lagom krasslig så enligt Jimpa kommer det kännas lite mer och göra ondare. Men vad ska man göra, bara bita ihop ifall jag vill få den klar ! :) 
Syster följer med mig in imorgon. Det ska tydligen bara ta 40 min. Men vet inte hur Jimpa tänkte, för ville ha en stjälk men han kanske har en bättre idee än det.

Idag har jag iallafall bara varit hemma eftersom jag inte mår så bra. Så ska försöka få mig lite friskare tills imorgon ifall det nu funkar på nått vänster.

Just nu kollar jag på sommaren med göran och tänkte göra klart det nu :) stor godis påse och film blir min dag idag ! pöösspösss


vart hittar man den sanna kärleken?


Känns som jag fått en stor jävla stopp skylt framför mig som säger att jag ska stanna hos nån kille som inte vill ha mig. Men jag bara ljuger mig själv upp i ansiktet och honom och säger att jag inte har känslor kvar. Visst det kanske blir lättast så, eller vad vet jag?

Vill ha äkta kärlek!




jag vill ha sommar nu



I sommar blir det Thailand Koh Samui med familjen och några vi träffade förra sommaren i Turkiet. Pappas gamla arbetskompis + hans familj. Åker den 25 juni - 12 juli :) och nej jag klagar ju inte det minsta. Läängtar bara galet mycket just nu.
Paraply drinkar och en jävla massa sol och bad ! :D


söndagsångest

Man hittad mördad i Huddinge


En man i 30-årsåldern har hittats mördad söder om Stockholm. Mannen är polsk medborgare och helt okänd för svensk polis. Kroppen låg öppet och polisen har i nuläget få uppgifter att gå på.

Det var vid 9-tiden i morse som Stockholmspolisen fick ett samtal om en upphittad kropp i Glömsta söder om Stockholm. När en patrull kom ut till platsen fann de en död man som låg på gatan.

– Typen av skador på kroppen gjorde att vi inledde en förundersökning om mord, säger Anders Jönsson vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral. Det är högst sannolikt att han har blivit mördad, säger Anders Jönsson.
Polisen vill inte gå in på vilken typ av skador kroppen hade. Polisen utgår från att kroppen har dumpats på platsen.

– Det är en väldigt öppen plats och det är svårt att tro att någon har begått ett mord där i dagsljus, säger Anders Jönsson på polisens länskommunikationscentral.
Kroppen har lämnats på platsen någon gång under natten.

– Strax efter 23 i gå passerade en person med en hund platsen utan att den reagerade, säger Ulf Janzén, stationsbefäl i Flemingsberg.

I nuläget finns inga misstänkta.

**************************************

Usch vilken jävla natt jag har haft inatt, inte kunnat sova. Vaknat somnat vaknat somnat, drömt en jävla massa äckliga grejer.

Och nu sitter jag med världens jävla huvudvärk och vet inte vart jag ska ta vägen, usch inge roligt, känner mig spyfärig.. Ikväll blir det nog sängen om ett tag och kolla på minuten som började klockan åtta.
Skulle egentligen kanske träffat Bobby men det blir det nog inge av idag, får bli kanske imorgon då istället.

Idag efter vi varit hemma hos syster åkte jag och Jossan hem till Emelie och skulle hämta kläder. Då berättar hon att det blivit en kille mördad och avdumpad i Glömsta, och att nått psyko hade gått på Åvägen ifall jag fattade rätt. Vafan händer med Huddinge?? Kommer ju inte direkt känna mig säker när jag går på gatorna här längre.. läskigt!

Och jävla ångest att man börjar skolan imorgon .....


......

FREDAG OCH VAD SKA MAN GÖRA IDAG?

Jag har faktiskt ingen aning om vad som händer idag. Känns sådär.

Men vaknade iallfall för en stund sen, och ska snart gå och dushca.

Fööörst tänkte jag bara säga att igår var jag med Andreas :D och Lollo. Inte träffat Andreas sen min fest i slutet av Oktober. Så va riktigt roligt att se att han levde.
Efter jag skjutsat hem Lollo sen, så åkte jag till Kvarnbergsplan hem till Brus där Mickis och några va :) kolla när dom körde nått spel, sen satte jag och Mickis oss och spelade tv spel. Bil spel först, sen ville killarna se när vi spelade boxning !! :P haha


söndag & måndag

Igår va jag ju med Mickis, vi var med Tessan också. Vi gick på bio och såg någon film, vet inte vad den heter. Hyfsat bra iallafall :) efter viste vi inte vad vi skulle hitta på , så lite bil åkande, hem till Mickis började kolla på någon film The last song eller va det hete., inge bra minne.. Sen kom Antonio Isaac och Hendren och störde i filmen så rökte vi vatten pipa och spelade sanning och konsekvens :P haha ..
Runt halv 2 tiden åkte jag hem, ganska skönt!

Idag har jag varit med Lollo. När jag kom till henne hämtade vi Lilla Micke på skolan för att åka pulka snowracer och sånt skoj med honom :) va riktigt roligt. Tog det dock ganska lugnt pågrund av tatueringen. Känns lite svullet fortfarande. Men det var riktigt roligt, gav mig själv en rejäl jävla snödusch i ansiktet , haha.
Runt 5 tiden åkte vi runt lite i Lollos bil för hennes bror har sakt att den hoppar typ, så jag fick provköra. Så vi åkte till Huddinge så fick Jonas prov köra, ljuddämpare och däcken tyckte han att hon skulle fixa ;). Efter vi dumpat av honom, så åkte vi till Mattias pappas firma och hälsade på honom, sen åkte vi tillbaka till Salem hem till Lollo.. Eller jag bytte bil och åkte till Carro och Marcus :) plockade upp Jossan och handlade mat, sen åtke jag och Jossan lite bil lite senare på kvällen Och just nu sitter jag här. Har precis kollat på telefon på nätet, så blir kanske att åka och köpa mig en ny imorgon, vore lite kul med nått nytt nån gång.. !

Men nu ska jag prata vidare med mina kära vänner, godnatt så länge !


2011- 01- 02

Jaha.. andra dagen in på nya året :)
Idag ska jag träffa Mickis, ingen aning om vad vi ska hitta på men nått roligt blir det väl.

Och nu har tatueringen börjat klia som inåthelvete, och klia tillbaka kan man ju inte göra heller. Skorporna börjar lossna så nu börjar den läka iallafall. Tillbaka och skrapa upp den lite igen den 14 ;) sen hoppas jag på att den blir klar.
Det jobbigaste just nu är att jag vet inte har några bra kläder att ta på mig som inte skrapar på den så skorporna slipas bort ! haha


2011

Eeeeh , jaa vad ska man säga?
Mitt nyår började väl inte sådär värst bra.

Igår åkte jag hem till Carro för hon skulle fixa mitt hår men så hade billarmet på Klings bil startat, så vi åkte hem till honom och fixade håret där istället. När hon va klar plockade jag upp morfar och Siv och körde dom in till stan till Birka Paradise ;). När jag släppt av dom snurra jag runt lite inne i stan, kom till Fridhemsplan på nått jävla vänster. ingen aning..
Efter det kom jag hem, fixade mig, åt middag, drack lite, åkte hem till Kling, allt var på topp då !

Vi åkte med Kling och Simon hem till Rabba, njaa det va sådär där va. Folket är inge jag umgås med, konstiga människor. Så kan inte säga att 12 slaget och det vart som man hade hoppats på.
Men fick umgås med en av mina allra bästa vänner iallafall, så ska inte klaga allt för mycket. Får bara hoppas på ett bäättre nyår nästa år ! :D

Men dagen slutade halv 2 hemma, la mig i sängen kanske halv 3. När man vaknade vi 5 sen hade folk ringt, smsat. haha, men jag somna om.

Och idag blir det väl antagligen en lugn dag eftersom folk ligger hemma bakis, kanske kan få med mig nån på bio eller nått idag. Får se Får se. Vem vet, kanske inte ens är öppet ! haha




RSS 2.0